Kuru Etli Tavuk Sarma,

KURU ET'Lİ TAVUK SARMA YAPIMI VE TARİFİ

Kasım 01, 2017 Neşem Çelik 0 Yorumlar


KURU ET'Lİ TAVUK SARMA



  • MALZEMELER:
  • 12 ince fleto tavuk göğüs eti
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1/2 çay kaşığı kırmızı biber + kişniş + kimyon + kekik + sarımsak tozu
  • HAZIRLANIŞI:
  • Tuz ve baharatları karıştırın.Tavukların arkalı önlü üzerlerine serpin.
  • ARALARINA:
  • 12 dilim kuru et
  • 12 dilim dil peyniri
  • YAPILIŞI:
  • Tavuk fletoların tam orta kısmına kuru et ,üstüne dil peyniri koyarak rulo sarın.
  • Fırın tepsisine yerleştirin.
  • 180 derece de ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
  • Hardal,mayonez ve ketçap eşliğinde servis tabağına yerleştirin.
  • Afiyet olsun.
  • Sevgiyle..

0 yorum: