Kuru Etli Tavuk Sarma,
KURU ET'Lİ TAVUK SARMA YAPIMI VE TARİFİ
KURU ET'Lİ TAVUK SARMA
- MALZEMELER:
- 12 ince fleto tavuk göğüs eti
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1/2 çay kaşığı kırmızı biber + kişniş + kimyon + kekik + sarımsak tozu
- HAZIRLANIŞI:
- Tuz ve baharatları karıştırın.Tavukların arkalı önlü üzerlerine serpin.
- ARALARINA:
- 12 dilim kuru et
- 12 dilim dil peyniri
- YAPILIŞI:
- Tavuk fletoların tam orta kısmına kuru et ,üstüne dil peyniri koyarak rulo sarın.
- Fırın tepsisine yerleştirin.
- 180 derece de ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
- Hardal,mayonez ve ketçap eşliğinde servis tabağına yerleştirin.
- Afiyet olsun.
- Sevgiyle..
0 comments: