ANA YEMEKLER,

AYVALI PORTAKAL SUYU İLE ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ NASIL YAPILIR ?

Ocak 10, 2018 Neşem Çelik 0 Yorumlar

     

   


                    AYVALI PORTAKAL SUYU İLE ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ

   Şimdi tam zamanı...kereviz şifa kaynağı ve bol vitamin içeren bir sebze olması nedeniyle
   sofralarımızda sık ağırlamamız gereken bir sebze...kokusundan dolayı bazı kişiler sevmem
   deseler de vereceğim ve video'da seyredeceğiniz üzere bu tarifi denediğiniz de kereviz sevenler
   olarak sofralarınıza buyur edeceksiniz...
    Videosunu seyredeceğiniz için malzemelerini yazıyorum...iyi seyirler..
   Herkese afiyet olsun..
   Sevgiyle...


  • MALZEMELER:
  • 3 adet orta boy kereviz (küp doğranmış)
  • 1 adet kuru soğan (yemeklik doğranmış)
  • 1 adet havuç (julyen kesilmiş)
  • 1 adet orta boy ayva (verev küpler halinde)
  • 1 çay bardağı zeytinyağ
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1/2 yemek kaşığı tuz
  • 1 su bardağı portakal suyu
  • 1/2 su bardağı su
  • piştikten sonra servis tabağına aldığınızda üzerine 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağ gezdirin.

0 yorum: