Karışık Pizza bol malzemeli ince hamuru ile,

KARIŞIK PİZZA TARİFİ ? BOL MALZEMELİ İNCE HAMURU İLE İTALYAN PİZZA NASIL YAPILIR ?

Mayıs 25, 2018 Neşem Çelik 0 Yorumlar




                                              KARIŞIK PİZZA VİDEOLU TARİFİ
       

     Detaylı anlatım için blogumuzun ''HAMUR İŞLERİ ''- PİZZALAR Bölümünü de ziyaret edebilirsiniz.


  •    MALZEMELER:
  • 2 büyük tepsi içindir.
  • 600 gr un
  • 1 paket kuru maya
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 2 su bardağı su ile hamur yoğrulur ve mayalanmaya bırakılır.
  • ÜZERİ İÇİN:
  • 300 gr sosis
  • 200 gr sucuk
  • 300 gr kaşar peyniri (yarısı mini küp doğranmış yarısı rendelenmiş)
  • 1 ad.kapya biber + 2 ad köy biberi
  • 2 ad kabuğu soyulmuş ve yarım ay ince doğranmış domates
  • 1 kase çekirdeksiz halka kesilmiş yeşil ve siyah zeytin
  • 2 yemek kaşığı domates püresi
  • Kekik
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ (üzerine gezdirmek için)
  • Rendelenmiş kaşar peynirini pizzanın pişmesine 5 dakika kala serperek tekrar fırınlıyoruz.
  • 175 derece de sıcak fırında pişirilecek.
  • Malzemeleri pişme derecelerine göre sıralıyoruz.
  • Fırından çıkartınca ilk sıcağı çıktıktan sonra dilimleyin.
  • Hepinize afiyet olsun.
  • Sevgiyle...




      SİTEMİZE VE YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN..

0 yorum: